Meteen naar de content
kersteierballen.nl

Matinéevoorstelling MIJN VREDE 25 & 26 december in MartiniPlaza

 De muzikale familievoorstelling Mijn Vrede van Marcel Hensema is in Groningen een échte kersttraditie aan het worden. In dit krankzinnige kerst -en scheppingsverhaal, stranden de Hensemaatjes op kerstavond met hun auto bij een pompstation langs de A7 en komen we, samen met hen terecht in een doolhof van herkenbare verhalen. Waarin we kennismaken met een dranklustige God, Drie wijzen uit het Westen, de ezel, de os, het tweelingzusje van Jezus en vele anderen. 

‘Mijn Vrede’ is een voorstelling voor het hele gezin met humor, gezellige kerstmuziek en met een beetje geluk ook nog een spetterend einde waarin via een hoopvolle boodschap alles samen komt. De voorstelling bevat zowel Groningse als Nederlandse teksten en is voor iedereen verstaanbaar. (of in plaats van deze tekst: Een oergeestig en ontroerend theaterfeest voor het hele gezin! De voorstelling is in het ‘BrakwaterGronings’ en dus voor iedereen verstaanbaar.)

“Een kerstverhaal zoals een kerstverhaal moet wezen” Dagblad van het Noorden****

"Via het cynisme van God die vindt dat de mensheid er een puinhoop van gemaakt heeft en het geploeter van de mensen, komt Hensema uit bij de enige boodschap die er deze dagen toe doet; Laten we om elkaar geven. Fenomenaal acteertalent." Theaterkrant*****


25 december & 26 december om 15.00 uur, Martiniplaza. KOOP TICKETS